På denne side kan du lære mere om, hvad Learn English Today kan tilbyde dig som sprogkursist, samt læse om vores udvalg af undervisningsmuligheder.

Sprog-
pakker
& Priser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean id sem in odio blandit accumsan vel ac velit. In ullamcorper sagittis turpis at ultrices.

Qualified Native English Teacher

Ved at blive undervist af en indfødt engelsktalende sproglærer med 25 års undervisningserfaring, er der mange fordele for sprogkursister.

Belejligt Undervisnings-sted

Undervisning er gjort let for kursister - lektioner finder som regel sted på firmaets adresse i Køge, men kan også efter aftale foregå i eget hjem/kontor, hvis dette foretrækkes (inden for Køge/Roskilde-området).

Lektioner tilpasset din situation

Vores udvalg af lektioner dækker over intensive booster-lektioner og større sprogpakker af hhv. 10 og 20 lektioner. *Tag kontakt for at diskutere andre undervisnings-forespørgsler.

Skræddersyet læremateriale + gratis øvelsesbog

Lærematerialer, såsom grammatik øvelser, kan blive udarbejdet specifikt til at tage højde for den enkelte klients sprogbehov og læremåde.

Fleksibel Undervisning

I dagens travle verden kan det være vanskeligt at finde tid til selvforbedrende aktiviteter. Derfor tilbyder Learn English Today fleksible undervisningsmuligheder både ift. varighed af lektioner og afviklingstidspunkt.

Om sproglektioner/-pakker:

  • Kan være faste tidspunkter/dage hver/hver anden uge.
  • (Alternativt) Kan være forskellige tidspunkter/dage afhængigt af dit arbejde
  • Kan lægges sen eftermiddag/tidlig aften
  • En standard lektion varer som regel ca. 1.5 /2 timer (mest populære valg)
  • Længere sproglektioner kan aftales, hvis der er behov herfor (f.eks. 3 timer)

Hvor mange lektioner har man brug for?

Selv om dette er et af de mest almindeligt stillede spørgsmål blandt kursister, kan det alligevel være udfordrende for læreren af give et præcist svar. Af denne grund inviteres nye kursister til et gratis indledende 30-minutters møde, før der tages hul på lektionerne (gælder ikke booster lektioner). Her kan læreren og kursisten forventningsafstemme sammen det kommende sprogforløb.

Priser

INTENSIV
BOOSTER LEKTION
(pris pr. time)

520.00 kr

ENGELSK
SPROGPAKKE I
(10 x 1 time lektioner)

4900.00 kr

ENGELSK
SPROGPAKKE II
(20 x 1 time lektioner)

9400.00 kr

Info Om Betaling:*Hvordan? Ved booking af en eller flere af ovenstående undervisningstilbud er der to betalingsmuligheder: 1) via MobilePay, eller 2) via bankoverførsel.


**Hvornår? Betaling skal gennemføres på et tidspunkt i perioden efter det indledende velkomstmøde og inden den første aftalte lektion.

Send os en mail

richard_angell64@outlook.com

Giv os et ring

+45 53 55 02 01